Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Windbreekgaas: wat is het eigenlijk?

Winddoek op vouwsysteem wordt in ons atelier speciaal voor u op maat gemaakt. Het vouwsysteem is te bevestigen op alle soorten hout, aluminium, staal en kunststof. Indien u kiest voor een doek met een vouwsysteem, kunt u deze simpelweg bedienen met behulp van een ketting. De werking van een winddoek op vouwsysteem is te vergelijken met die van een vouwgordijn.

Afwerking van het winddoek

Een winddoek op vouwsysteem wordt door ons gestikt en voorzien van een aantal tunnels met belijning van zes millimeter breed. Onderin het doek wordt een verzwaringslat van vier centimeter breed geplaatst. Aan de zijkanten en in het midden van het doek worden staalkabels bevestigd om ervoor te zorgen dat het doek op winderige dagen goed op zijn plek blijft. Het systeem wordt met klemmen bevestigd. Deze klemmen kunt u eenvoudig vastzetten op uw veranda, pergola of overkapping.

[nggallery id=3]

Winddoek op vouwsysteem inmeten

Wanneer u ervoor kiest om een winddoek op vouwsysteem te bestellen, zijn er twee manieren om het doek te plaatsen. U kunt kiezen voor montage op de dag of in de dag. Het is van belang dat u van tevoren goed weet wat u precies wilt. Voor het bepalen van de afmetingen maakt u gebruik van een stevige, metalen rolmaat. Wilt u het meten aan ons overlaten? Neem dan contact met ons op.

Ophalen of verzenden

Nadat u een winddoek op vouwsysteem bij ons geplaatst heeft, wordt het doek binnen drie weken bij u thuis afgeleverd. Wij kunnen het doek met het bijbehorende systeem naar u verzenden, maar u kunt het ook bij ons ophalen. Het winddoek wordt compleet met alle bevestigingsmaterialen geleverd en is daarnaast voorzien van een gebruiksaanwijzing. Op deze manier kunt u het doek zelf eenvoudig bevestigen. U kunt de montage van het winddoek ook aan ons over laten. In dat geval verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl