Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Windbreekdoek met tourniquets

Een windbreekdoek met tourniquets is simpel te bevestigen. Dit bevestigingssysteem wordt veelvuldig gebruikt voor tenten en op boten. Een doek met tourniquets wordt door ons in de door u gewenste maat afgeleverd. Wij werken niet met standaard maten, maar al onze doeken worden op maat gemaakt in ons atelier. De tourniquets die wij voor het doek gebruiken zijn roestvrij. Indien gewenst kunnen wij het windbreekdoek ook leveren met een caravanrail, zodat het doek eenvoudig gespannen kan worden.

Details van het doek

Een windbreekdoek met tourniquets wordt met een brede zoom van vijf centimeter omgestikt. In deze zoom worden de tourniquets kousen bevestigd, zodat deze goed op hun plaats blijven. De hoeveelheid kousen is afhankelijk van de afmetingen van het windbreekdoek. Wij streven er naar om de kousen zo goed mogelijk over het doek te verdelen.
De draaisluitingen om het doek mee te bevestigen, worden apart bijgeleverd. Deze kunt u zelf met behulp van twee schroeven op alle soorten hout, aluminium, staal en kunststof bevestigen.

Windbreekdoek met tourniquets inmeten

Voor het bepalen van de afmetingen van uw windbreekdoek, kunt u zelf de afstand tussen de buitenkanten van uw overkapping meten. Gebruik hiervoor een stevige, metalen rolmaat. Wanneer u zelf gaat meten, moet u er rekening mee houden dat tourniquets alleen op de dag geplaatst kunnen worden. Een windbreekdoek met tourniquets is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw overkapping te bevestigen. Indien u het meetwerk door ons wilt laten verrichten, kunt u contact met ons opnemen.

Levering

Nadat u een windbreekdoek met tourniquets bij ons besteld heeft, wordt deze binnen drie weken naar u verzonden. Het doek wordt door ons compleet met alle bevestigingsmaterialen geleverd, zodat het doek makkelijk zelf te plaatsen is. Daarnaast sturen wij een gebruiksaanwijzing mee met informatie over hoe u het doek kunt bevestigen. Wilt u het windbreekdoek door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om het doek af te halen.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl