Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Windbreekdoek op rolsysteem

Een windbreekdoek op rolsysteem heeft een strakke uitstraling. Het doek kan volledig opgerold worden, zodat u er geen last van heeft. Het doek op een rolsysteem is aan de onderkant vast te zetten met beugels, zodat hij mooi blijft hangen wanneer er wind staat. Het windbreekdoek op rolsysteem wordt door ons op maat gemaakt, zodat deze precies op of tussen uw pergola, veranda of overkapping valt. Wij bevestigen het doek voor u op het rolsysteem, zodat het makkelijk geplaatst kan worden.

Bediening van het windbreekdoek

Een windbreekdoek op rolsysteem kan op twee verschillende manieren geleverd worden. Wij leveren het doek en het bijbehorende rolsysteem doorgaans met een draaistang. Met behulp van deze stang kunt u het doek makkelijk op- en afrollen. Wilt u het windbreekdoek op rolsysteem niet telkens met de draaistang bedienen? Dan is het ook mogelijk om het systeem te bedienen met behulp van een motor. Deze motor wordt in de buis van het systeem geplaatst, zodat deze niet zichtbaar is. Voor het bedienen van het windbreekdoek op rolsysteem ontvangt u een afstandsbediening.

 

Specificaties windbreekdoek op rolsysteem

Nadat wij uw bestelling van een windbreekdoek op rolsysteem hebben ontvangen, starten wij de productie. Het windbreekdoek wordt met de grootste zorgvuldigheid gemaakt op basis van de bij ons bekende afmetingen. Wij voorzien het systeem aan de bovenzijde van een pees die in de buis geschoven wordt. Aan de onderkant van het doek wordt een zoom van vijf centimeter breed gestikt. Hierin komt een aluminium buis om het geheel goed op zijn plek te houden. Onder deze zoom wordt een windflap bevestigd, zodat er geen wind meer onder het windbreekdoek door kan.

Levering

Heeft u een windbreekdoek op rolsysteem bij ons besteld? Dan wordt deze binnen drie weken naar u verzonden.
Het doek wordt door ons compleet met alle bevestigingsmaterialen geleverd, zodat het doek makkelijk zelf te plaatsen is. Het systeem is met behulp van schroeven en een boormachine eenvoudig te bevestigen op alle soorten hout, staal, kunststof en aluminium. Daarnaast sturen wij een gebruiksaanwijzing mee met informatie over hoe u het doek kunt bevestigen.

Wilt u het windbreekdoek door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om het doek af te halen.

 

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl