Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Plaatsing windbreekdoek

Heeft u een windbreekdoek besteld op onze website? Dan kunt u het product binnen drie weken thuis verwachten. Wij bevestigen het windbreekdoek op het door u gewenste systeem. Bij de levering ontvangt u alle benodigde onderdelen om het doek te bevestigen en een gebruiksaanwijzing. Op deze manier bent u in staat om het doek zelf te bevestigen aan uw veranda, pergola of overkapping. Bent u zelf geen klusser? Een windbreekdoek laten plaatsen behoort ook tot de mo

Waarom windbreekdoek laten plaatsen?

Om het systeem niet te beschadigen, moet het plaatsen ervan met de nodige precisie gebeuren.  Wanneer u het systeem of het windbreekdoek beschadigt tijdens het plaatsen ervan, kunnen eventuele kosten niet verhaald worden op Windbreekdoek.nl. In dat geval zijn alle reparatie- en bijkomende verzendkosten voor rekening van de koper.

Plaatsingsservice

Indien u niet het risico wilt lopen dat uw product verkeerd bevestigd wordt of schade oploopt, kunt u het windbreekdoek laten plaatsen. Wanneer u voor deze optie kiest, komen wij bij u langs om het doek op de juiste manier te bevestigen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het geheel op de juiste manier geplaatst wordt en naar behoren gebruikt kan worden. Voor het plaatsen van het doek brengen wij extra kosten in rekening.

Wilt u het windbreekdoek  laten plaatsen? Voeg dit ‘product’ dan toe aan uw winkelmand of neem contact met ons op.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl