Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Levertijd

Nadat u een bestelling heeft geplaatst op Windbreekdoek.nl, bedraagt de levertijd van het windbreekdoek maximaal drie weken. Wij zullen uw bestelling zo spoedig mogelijk verwerken. Indien wij uw bestelling eerder gereed hebben, ontvangt u van ons bericht. Kom nooit op eigen initiatief bij ons langs, maar maak altijd een afspraak.

De productie van het doek

Voor wat betreft het bestellen van een windbreekdoek bieden wij u drie verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een windbreekdoek op een rol- of vousysteem bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een windbreekdoek met tourniquets. Het doek wordt in ons atelier op maat gemaakt. De afmetingen baseren wij op de door u ingevulde velden op onze website of op de metingen die wij zelf hebben verricht. Nadat uw windbreekdoek op maat is gemaakt, bevestigen wij het op het door u gewenste systeem.

Levertijd van het windbreekdoek

De levertijd van het windbreekdoek hebben wij vastgesteld op maximaal drie weken. Bij de productie van het doek komt aardig wat kijken en wij willen u een kwalitatief doek bezorgen waar u jarenlang plezier van heeft. Mochten wij, wegens onvoorziene omstandigheden, uw bestelling niet binnen drie weken gereed hebben, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Levering

Indien uw windbreekdoek gereed is, zullen wij het zo snel mogelijk naar u verzenden. U ontvangt van ons altijd een bevestiging wanneer wij uw doek hebben verzonden. Heeft u ervoor gekozen om het windbreekdoek bij ons af te komen halen? Dan adviseren wij u om niet op eigen initiatief langs te komen. Zodra het windbreekdoek gereed is, nemen wij contact met u op en kunt u het doek bij ons komen afhalen. Het windbreekdoek wordt altijd afgeleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen en een gebruiksaanwijzing. Wilt u het doek door ons laten plaatsen? Neem dan contact op.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl