Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Levering windbreekdoek

Nadat u een windbreekdoek bij ons besteld heeft, gaat de productie van het doek van start. De levering van het windbreekdoek vindt plaats binnen drie weken na het plaatsen van uw bestelling. In deze drie weken zullen wij het product geheel op maat maken. Wij bevestigen het doek op het door u bestelde systeem en zorgen dat de benodigde bevestigingsmaterialen en een gebruiksaanwijzing worden meegeleverd. U kunt het product laten bezorgen of afhalen.

Levering van het windbreekdoek


 Wanneer wij de productie van uw windbreekdoek en het bijbehorende systeem eenmaal voltooid hebben, ontvangt u van ons een bericht. De levering van het windbreekdoek wordt vervolgens in gang gezet. Indien u heeft gekozen voor het laten bezorgen van het doek, wordt het doek bij u thuis afgeleverd. Wij zorgen voor een stevige verpakking, zodat het windbreekdoek en het systeem geen schade op kunnen lopen.

Windbreekdoek afhalen?

Wilt u niet betalen voor de levering van het windbreekdoek? Dan bieden wij u ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons af te komen halen. Voor het afhalen van het windbreekdoek worden geen verdere kosten in rekening gebracht. Uw op maat gemaakte product wordt goed en veilig verpakt, zodat u het zonder problemen kunt vervoeren. Wanneer u ervoor kiest om uw windbreekdoek af te halen, ontvangt u van ons een bericht als uw bestelling gereed is. Vanaf dat moment kunt u het doek bij ons af komen halen. Om te voorkomen dat u voor een dichte deur staat, adviseren wij u om contact met ons op te nemen over de dag en het tijdstip van ophalen.

Wilt u het windbreekdoek ook door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl