Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Inmeten van het doek

In de dag

In de dag

Voordat u een windbreekdoek bij ons gaat bestellen, moet u het windbreekdoek inmeten. Bij het inmeten moet u weten of u het doek op de dag of in de dag wilt plaatsen. Voor het inmeten gebruikt u een stevige rolmaat, zodat u de maten exact door kunt geven. Doet u dit niet, dan is de kans groot dat uw windbreekdoek straks niet past.

Wilt u voorkomen dat het doek straks niet past? U kunt uw windbreekdoek laten inmeten.

Op maat gemaakt

Doordat wij uw windbreekdoek op maat maken, is het belangrijk dat u de exacte maten doorgeeft. De door u ingevulde maten nemen wij over om het windbreekdoek op maat te maken. Indien u op de dag meet, is het niet mogelijk om uw windbreekdoek in de dag te plaatsen. Andersom geldt hetzelfde. Geeft u de verkeerde afmetingen door en blijkt achteraf dat het doek hierdoor te groot of te klein is? Dan is het niet meer mogelijk om het product te retourneren.

Windbreekdoek inmeten uitbesteden

Wilt u voorkomen dat het windbreekdoek op rolsysteem, vouwsysteem of met tourniquets niet past? Laat het windbreekdoek inmeten dan aan ons over. Wij verrichten dan voor u het meetwerk, zodat u het zelf niet hoeft te doen. Doordat wij al vaak een windbreekdoek geplaatst hebben, weten wij precies hoe er gemeten moet worden. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het windbreekdoek ook daadwerkelijk past.

Zekerheid

Omdat wij voor het windbreekdoek inmeten naar u toe moeten komen, worden er extra kosten in rekening gebracht.  Daar staat tegenover dat u zelf niet aansprakelijk bent voor een eventuele productiefout. Indien wij bij u komen om te meten, ligt de verantwoordelijkheid van foutieve maatvoering bij Windbreekdoek.nl.

U kunt ons inschakelen voor het inmeten door dit ‘product’ aan uw winkelmand toe te voegen.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl