Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Over het doek

Het windbreekdoek dat wij aanbieden is van de hoogste kwaliteit. Het doek wordt op professionele wijze geproduceerd in Scandinavië en vervolgens in ons atelier voor u op maat gemaakt. De windbreekdoeken houden zeventig procent van de wind tegen, waardoor u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten kunt zitten. Daarnaast filtert het doek de zon. Hierdoor ontstaat er achter het doek een aangename temperatuur. Het doek is bestand tegen alle weersomstandigheden, maar is niet waterdicht. De standaard kleur van het doek is zwart.

Brandveiligheid windbreekdoek

Het doek dat wij aanbieden is gemaakt van PVC polyester. Desondanks draagt dit doek niet of nauwelijks bij aan het verspreiden van brand. Het windbreekdoek valt in brandklasse B1. Dit wil zeggen dat het materiaal een zeer beperkte bijdrage levert bij brand. Met andere woorden: het materiaal is zeer moeilijk brandbaar en zorgt niet voor verdere verspreiding van de brand.

Verschillende systemen

Wilt u een windbreekdoek voor onder uw veranda, pergola of overkapping? Wij bieden hiervoor drie verschillende systemen aan. Zo kunt u bij ons een windbreekdoek op een rolsysteem, op een vouwsysteem en met tourniquets laten maken. Op deze manier kunt u zelf de uitstraling van uw buitenplaats bepalen. Bijkomend voordeel van een windbreekdoek is dat u door het doek heen kunt kijken. Voor meer informatie en de specificaties van de verschillende systemen verwijzen wij u door naar de betreffende systeempagina’s.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het windbreekdoek en de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers  vertellen u graag meer over het doek dat door ons aangeboden wordt. Ook voor doeken in een andere kleur kunt u contact met ons opnemen.

 

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl