Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Koop windbreekgaas makkelijk en snel online

Op zoek naar Windbreekgaas voor onder uw veranda, pergola, overkapping of in uw stal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het gaas dat wij aanbieden is van de hoogste kwaliteit. Dit wordt op professionele wijze geproduceerd in Scandinavië en vervolgens in ons atelier voor u op maat gemaakt. Windbreekgaas houdt zeventig procent van de wind tegen, waardoor u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten kunt zitten. Daarnaast filtert het gaas de zon. Hierdoor ontstaat er achter het gaas een aangename temperatuur. Het gaas is bestand tegen alle weersomstandigheden, maar is niet waterdicht. De standaardkleur van het gaas is zwart.

Brandveiligheid van windbreekgaas

Het gaas dat wij aanbieden is gemaakt van PVC polyester. Desondanks draagt het gaas niet of nauwelijks bij aan het verspreiden van brand. Het gaas valt in brandklasse B1. Dit wil zeggen dat het materiaal een zeer beperkte bijdrage levert bij brand. Met andere woorden: windbreekgaas is zeer moeilijk brandbaar en zorgt niet voor verdere verspreiding van de brand.

[nggallery id=4]

Windbreekgaas op verschillende systemen

Voor wat betreft het bevestigen van windbreekgaas hebben wij drie verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het materiaal bij ons op een rolsysteem, op een vouwsysteem en met tourniquets laten maken. Op deze manier kunt u zelf de uitstraling van uw buitenplaats bepalen. Bang dat het gaas uw uitzicht vermindert? Dat is niet nodig. U kunt namelijk door het gaas heen kijken. Voor meer informatie en de specificaties van de verschillende systemen verwijzen wij u door naar de betreffende systeempagina’s.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het gaas en de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over het gaas dat door ons aangeboden wordt. Wilt u het windbreekgaas in een andere kleur? Ook dan neemt u contact met ons op.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl