Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Windbreekgaas op rolsysteem: ideaal voor uw veranda, pergola of overkapping!

Windbreekgaas op rolsysteem heeft een strakke uitstraling. Het gaas is volledig oprolbaar, zodat u er geen last van heeft. U zet het systeem aan de onderzijde vast met behulp van beugels. Hierdoor hangt het geheel mooi strak, zelfs op dagen met veel wind. Wij maken het windbreekgaas op rolsysteem op maat, waardoor deze precies tussen uw pergola, veranda of overkapping past. Het gaas bevestigen wij op het systeem, zodat u het makkelijk en snel zelf plaatst.

Bediening van het windbreekgaas

Voor wat betreft windbreekgaas op rolsysteem heeft u twee mogelijkheden. Wij leveren het gaas en het bijbehorende rolsysteem doorgaans met een draaistang. Met behulp van deze stang rolt u het gaas makkelijk op en af. Wilt u het windbreekgaas op rolsysteem niet telkens met de draaistang bedienen? Kies dan voor bediening met behulp van  een motor. Deze motor plaatsen wij in de buis van het systeem. Hierdoor ziet u de motor niet terug. De motor bedient u met behulp van de meegeleverde afstandsbediening.

[nggallery id=1]

Specificaties windbreekgaas op rolsysteem

Nadat wij uw bestelling van het windbreekgaas op rolsysteem hebben ontvangen, starten wij de productie. Wij maken het windbreekgaas met de grootste zorgvuldigheid. De bij ons bekende afmetingen vormen hierbij de leidraad. Het systeem voorzien wij aan de bovenzijde van een pees. Deze schuiven wij in de buis. Aan de onderkant van het windbreekgaas komt een zoom van vijf centimeter breed. Hierin plaatsen wij een aluminium buis. Zodoende blijft het gaas goed op zijn plek, ook op dagen met veel vind. Uw windbreekgaas krijgt aan de onderzijde een windflap, zodat er geen wind mer onderdoor kan.

Levering

Heeft u windbreekgaas op rolsysteem bij ons besteld? Dan verzenden wij het systeem binnen drie weken. Het gaas wordt door ons compleet met alle bevestigingsmaterialen geleverd, zodat het systeem makkelijk zelf te plaatsen is. Het systeem is met behulp van schroeven en een boormachine eenvoudig te bevestigen op alle soorten hout, staal, kunststof en aluminium. Daarnaast sturen wij een gebruiksaanwijzing mee met informatie over de bevestiging van het windbreekgaas.

Wilt u het windbreekgaas door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om het gaas af te halen.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl