Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Bevestig uw windbreekgaas makkelijk en snel

Windbreekgaas met tourniquets bevestigt u eenvoudig. Dit bevestigingssysteem gebruikt men veel voor tenten en op boten. Het gaas met tourniquets wordt door ons in de door u gewenste maat afgeleverd. Wij werken niet met standaard maten, maar maken het windbreekgaas op maat in ons atelier. De tourniquets die wij gebruiken zijn roestvrij. Wilt u het windbreekgaas liever met caravanrail? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Met een caravanrail spant u het gaas nog makkelijker.

Details van het gaas

Windbreekgaas met tourniquets stikken wij om met een brede zoom van vijf centimeter. In deze zoom bevestigen wij de tourniquets kousen, zodat deze goed op hun plaats blijven. De hoeveelheid kousen hangt af van de afmetingen van het windbreekgaas. Wij streven naar een zo goed mogelijke verdeling van de kousen over het windbreekgaas. De draaisluitingen om het gaas mee te bevestigen, leveren wij mee met het doek. Deze bevestigt u zelf simpel met behulp van twee schroeven op alle soorten hout, aluminium, staal en kunststof.

[nggallery id=2]

Windbreekgaas met tourniquets inmeten

Voor het bepalen van de afmetingen van uw windbreekgaas, kunt u zelf de afstand tussen de buitenkanten van uw overkapping meten. Gebruik hiervoor een stevige, metalen rolmaat. Wanneer u zelf gaat meten, moet u er rekening mee houden dat tourniquets alleen op de dag geplaatst kunnen worden. Windbreekgaas met tourniquets is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw overkapping te bevestigen. Indien u het meetwerk door ons wilt laten verrichten, kunt u contact met ons opnemen.

Levering

Bestelt u het windbreekgaas met tourniquets bij ons? Dan verzenden wij uw bestelling altijd binnen drie weken. Wij leveren het gaas compleet met alle bevestigingsmaterialen, zodat u het makkelijk zelf kunt plaatsen. Daarnaast sturen wij een gebruiksaanwijzing mee met informatie over hoe u het windbreekgaas bevestigt. Wilt u het gaas door ons laten plaatsen? Neem dan contact met ons op. Het is ook mogelijk om het windbreekgaas af te halen.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl