Veilig betalen  iDEALMaestroMastercardVisa Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Windbreekgaas op vouwsysteem: geniet zelfs op winderige dagen van de zon!

Windbreekdoek.nl maakt uw windbreekgaas op vouwsysteem op maat in ons atelier. Het vouwsysteem is te bevestigen op alle soorten hout, aluminium, staal en kunststof. Kiest u voor het gaas met een vouwsysteem? Dan bedient u deze makkelijk met behulp van een ketting. De werking van windbreekgaas op vouwsysteem is te vergelijken met die van een vouwgordijn.

Afwerking van het windbreekgaas

Wij stikken windbreekgaas op vouwsysteem altijd en voorzien deze van een aantal tunnels met belijning van zes millimeter breed. Onderin het gaas plaatsen wij een verzwaringslat van vier centimeter breed. Aan de zijkanten en in het midden voorzien wij het windbreekgaas van staalkabels. Hierdoor blijft het gaas op winderige dagen ook goed op zijn plek. Bij het windbreekgaas ontvangt u klemmen. Deze klemmen zet u zelf eenvoudig vast op uw veranda, pergola of overkapping.

[nggallery id=3]

Windbreekgaas op vouwsysteem inmeten

Wanneer u ervoor kiest om windbreekgaas op vouwsysteem te bestellen, zijn er twee manieren om het gaas te plaatsen. U kunt kiezen voor montage op de dag of in de dag. Het is van belang dat u van tevoren goed weet wat u precies wilt. Voor het bepalen van de afmetingen maakt u gebruik van een stevige, metalen rolmaat. Wilt u het meten aan ons overlaten? Neem dan contact met ons op.

Ophalen of verzenden

Heeft u een bestelling bij ons geplaatst? Dan wordt deze binnen drie weken verstuurd. Wij kunnen het gaas met het bijbehorende systeem naar u verzenden, maar u kunt het ook bij ons ophalen. Het windbreekgaas wordt compleet met alle bevestigingsmaterialen geleverd en is daarnaast voorzien van een gebruiksaanwijzing. Op deze manier kunt u het gaas zelf eenvoudig bevestigen. U kunt de montage van het windbreekgaas ook aan ons over laten. In dat geval verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen.

Windbreekdoek.nl

Windbreekdoek.nl